רשת החנויות COSTCO
מאת יובל ~ 2 באוגוסט, 2011. בקטגוריית: ארה"ב, בשר, פירות ים. כפי שאולי כבר שמעתם, כשהאמריקאים מחליטים לעשות משהו, אז בדרך כלל הם עושים את זה בגדול. זה מתחיל בגירעון הענק של המדינה, הבניינים הגבוהים בערים, המנועים הענקיים שזוללים דלק, וגם חנויות-על ענקיות. במקרה הזה אני מדבר על COSTCO. COSTCO היא רשת חנויות ענקית שיש בה הכל. ממשטחי בירה מכל הסוגים, אריזות של 40 סוללות, צנצנות פלסטיק ענקיות מלאות ב- pretzels, ריהוט, ביגוד, ספרים, אלקטרוניקה, פירות וירקות, וכמובן בשר. בשר זהו נושא היום. מי שרוצה להאכיל מעל 50 או 100 או 150 או 200 (והלאה והלאה…) איש, בדרך כלל מגיע ל- COSTCO עם חבר, מעמיס 2 או 3 עגלות ענקיות עם בשר ויוצא היישר לגריל.
שהצנצנת לא תטעה אתכם, אם תניחו אותה על הרצפה היא תגיע לכם עד הברך.
העיניים שלי אכלו כאן כל כך הרבה…
אין כאן הרבה מה להגיד, אז אתמקד במשקל ובמחיר הגושים… (חישובים נעשו כאשר הדולר הוא 3.50 שקל, וכשפאונד אחד שווה 0.45 ק"ג).
Beef Ribeye – ל- 6.6 ק"ג 310 ₪. 46.5 ₪ לק"ג.
Beef Chuck Short Ribs – ל- 1.5 ק"ג 81 ₪. 54 ₪ לק"ג.
Lamb Rib Roast Rack – ל- 0.65 ק"ג 62 ₪. 96 ₪ לק"ג.
Pork Loin Tenderloin – ל- 2.3 ק"ג 66 ₪. 29 ₪ לק"ג.
Pork Loin Top Loin Chops – ל- 2.2 ק"ג 50 ₪. 22 ₪ לק"ג.
Pork Loin Backribs – ל- 3.55 ק"ג 97 ₪. 27 ₪ לק"ג.
ולכל השואלים ששואלים את עצמם עכשיו "נו, איפה התמונות של איזה גוש כזה על האש?!?!", אז אצטרך לאכזב אתכם הפעם. עקב חוסר בזמן ולצערי גם באנשים שהיו מוכנים לאכול את כל הבשר הזה, לצערי הפעם זה לא יצא לפועל. בפעם הבאה שאהיה בארה"ב אנסה לכפר על אי-מעשיי שלא הנחתי גוש על האש.
אני מבטיח שפעם הבאה שאעשה גוש על המנגל שלי, אצלם ואפרסם בבלוג.
אתר החנות – www.costco.com
בחיפוש תקישו בשר וכל מיני דברים נחמדים יעלו למסך (גיורא, meat, באנגלית).
2 באוגוסט, 2011 בשעה 23:52
וואי וואי, הזכרת לי נשכחות. כדאי רק להזכיר שלמרות המימדים הענקיים יש להם סחורה איכותית ביותר בכל התחומים. הרגליים הקוצניות בתצלום הלפני אחרון הן של King Crab, סרטן שטעמו אלוהי.
3 באוגוסט, 2011 בשעה 8:57
אכן וואי וואי. שימו לב כמה זולים מוצרי החזיר.
3 באוגוסט, 2011 בשעה 16:44
אחלה תמונות!
אבל חשבתי שמאכלי ים טריים חייבים להיות מאוחסנים על מצע קרח (במין מוד חצי-קפוא) כדי שלא יתקלקלו.. אני טועה?
3 באוגוסט, 2011 בשעה 20:31
אההה קוסטקו…. כמה חומוס בקופסא קניתי שם.
כמה פיתה-צ'יפ נאכלו עם החומוס סברה הזה!